De projectregisseurs

De managing partners en eigenaren van Dirigentem zijn Marcel Riemersma, Huub Verbruggen en Hans van Leeuwen.

Ook de aan Dirigentem gelieerde regisseurs zijn stuk voor stuk ondernemers en zijn aan Dirigentem verbonden met managementcontracten op basis van hun ondernemerschap. Daarmee halen we de juiste specialisten in huis. Het is een belangrijk onderdeel van het succes van ons model.

De regisseurs ontmoeten elkaar regelmatig tijdens de Dirigentem Meet, Learn & Inspire bijeenkomsten. Het zijn gelegenheden om naast het netwerken, ontwikkelingen in de markten te delen en over het vak en de projecten met elkaar te sparren.

Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben, zitten alle projectregisseur ook op het hoogste niveau in het ons vakgebied: IPMA A en B.

We houden van ons vak. Daarom dragen we bij aan vakmatige ontwikkeling via het schrijven van boeken, artikelen en opiniërende blogs. Onze projectregisseurs komt u tegen in onafhankelijke vakverenigingen rond project-, programma- en verandermanagement.

Managing partners
Onze Projectregisseurs

Dirigentem is er trots op dat wij kunnen samenwerken met een aantal goede en ervaren professionals. Deze samenwerking komt tot uiting in de uitvoering van opdrachten en de ontwikkeling van business en het vakgebied:

Work in progress, de foto's liggen nog aan de voet van de berg!