Diensten

Projectregie

Dirigentem levert de regie voor complexe projecten, programma’s en verandertrajecten. De projectregisseurs managen uw project of programma en waarborgen een succesvol traject. Waar noodzakelijk doen we dat met regieteams, waarbij Dirigentem de cruciale posities invult. Wij handelen bij voorkeur vanuit een samenwerkingsmodel, gebaseerd op risicodeling en resultaatafspraken.

Schaduwmanagement

Omdat onze regisseurs complexe opdrachten uitvoeren, is schaduwmanagement rond elke opdracht standaard in onze werkwijze. Eén van de Dirigentem partners kijkt als onafhankelijke professional mee bij de opdracht. Een extra paar ogen garandeert een onafhankelijke blik van buiten. Die extra professional langs de zijlijn is sparringpartner en coacht tegelijk. Ook u als opdrachtgever kunt overleggen en sparren met de schaduwmanager.

Projectinterventies en ontwikkeling

We zijn niet alleen regisseur. Dirigentem levert ook diensten die gerelateerd zijn aan projectregie. Zo bieden we start-up’s en andere korte projectinterventies, die noodzakelijk zijn om zaken vlot te trekken. We voeren reviews en audits uit en verzorgen meerdaagse masterclasses op ons vakgebied waardoor het team ook weer als team gaat optreden en de vereiste resultaten weet te behalen.

Overige regie gerelateerde diensten

Omdat projectregie ons vak is, weten we als geen ander effectief projecten, programma’s en portfoliomanagement te organiseren over alle projecten heen. Onze managers hebben bij veel bedrijven projectafdelingen opgezet en aangestuurd. Daarbij gaan we een stap verder dan het neerzetten van een goede projectorganisatie met goed portfoliomanagement en professioneel projectmanagement. Wij vergroten het projecten- en verandervermogen van uw organisatie.

De voor U belangrijke projecten:

Dirigentem regisseurs voelen zich thuis in grote projecten en programma’s. De strategische en urgente opdrachten, maar ook de vastgelopen trajecten. Projecten die bovenaan de agenda staan. En daarvoor leveren we de beste regisseurs.

De kennis en kunde om het verschil te maken in die projecten: dat is waar passie ligt. En daarom gaan we ook op dat niveau graag de noodzakelijke samenwerking en verplichtingen met u als opdrachtgever aan.

Een greep uit onze diensten
 • null
  Projectregie
 • null
  Projectmanagement
 • null
  Programmamanagement
 • null
  Verandermanagement
 • null
  Portfoliomanagement
 • null
  Strategie-implementatie
 • null
  Korte projectinterventies
 • null
  Project start up  en doorstart
 • null
  Audits, Management reviews en gateway reviews
 • null
  Simulatiegames project-, programma-, verandermanagement