Over ons

Projectregie

Dirigentem - in het Latijn ´in regie´ - regisseert projecten. We zijn specialist in project-, programma- en verandermanagement op het hoogste niveau. Grote projecten, complexe programma’s of uitdagende verandertrajecten? Dan zijn wij op ons best.

Bij Dirigentem vindt u de regisseurs en de regieteams die de weg richting de top uitstippelen. We nemen slagvaardig de regie in handen, zetten met uw klantorganisatie een effectieve tijdelijke projectorganisatie op en realiseren het project. En, belangrijker nog, we borgen dat uw organisatie de doelen kan behalen en de toegevoegde waarde kan verzilveren. Dat doen we bij voorkeur op resultaat- en risicobasis.

De beste projectregisseurs

Wat Dirigentem tot een unieke dienstverlener maakt, is even uitdagend als simpel: ervaren doorgewinterde projectregisseurs met passie. Onze specialisten bewijzen keer op keer dat ze succesvol zijn in opdrachten voor onze klanten.  Referenties zijn uiteraard beschikbaar en onder de Projecten pagina treft u enkele voorbeelden.

Aan het Dirigentem netwerk zijn de beste professionals verbonden. Eén voor één gecertificeerd op toplevel in het vak (IPMA A en B). Ons netwerk is gebaseerd op een uniek businessmodel: managers zijn zelfstandige ondernemers die zich via een managementcontract aan Dirigentem hebben verbonden. Een manager is daardoor ook risicodragend en hij staat dus resultaat gedreven in de wedstrijd.

Regieteams

Bij voorkeur richten we het basiskamp in met een regieteam, vaak een combinatie van interne en externe professionals. Zeker op cruciale succesbepalende posities is de inzet van de juiste kwaliteit essentieel. Vanuit ons ondernemerschap en onze resultaatgerichtheid nemen we geen genoegen met minder.

Resultaatgericht en échte betrokkenheid

Mede omdat we vertrouwen hebben op onze successen uit het verleden, gaan we voor echte betrokkenheid. Daarom werken we op resultaatbasis, desgewenst met risicodragende componenten. Ons tariefmodel is gebaseerd op onze betrokkenheid en ondernemerschap. Daarom gaan we niet uit de weg om een vergoeding af te spreken op basis van resultaten en risico’s. Het is uw garantie voor “value for money”.

Ons succes is uw succes

Staat u voor een grootschalig project? Wilt u strategische doelen behalen en een complex programma starten? Heeft u een mooi uitdagend verandertraject te gaan in uw organisatie? Of is uw project in zwaar weer beland? Dirigentem is uw partner. We nemen samen met u de regie in handen, definiëren het succes en voeren het project- en programmamanagement voor u uit. Zo boekt ú succes en zijn wij in ons element.

Bent u opdrachtgever?

Wilt u als opdrachtgever meer weten over onze dienstverlening en werkwijze? Of hoe ons model ook voor u kan werken? Neem gerust contact op met een van onze partners. We geven u graag een kijkje achter de schermen van onze projecten en programma's.

Bent u projectregisseur?

Bent u een potentiële Dirigentem projectregisseur, dan willen we met u in contact komen. U kunt ons direct bereiken op onze mobiele nummers of via onze contact pagina.